Yağlı Süt Tozu

Besin olarak mükemmel bir gıda olan sütün, bütün doğal özelliklerini koruyarak onu dayanıklı hale getirmek ve gıda sanayinin süt ihtiyacını karşılamak için süttozu üretim teknolojileri geliştirildi. Süt Tozu fabrikalarımız  Dünya da en gelişmiş sistemlerle, tamamı otomatik, bilgisayar kontrollü, modern tesislerini kurarak, bugün Avrupa normlarında üretim yapmaktadır.

 

Süt tozu hiçbir katkı maddesi veya imalat yardımcı maddeleri kullanılmadan, bütün kalite kontrolleri yapılmış taze ve sağlıklı sütlerden üretilir. Üretim tamamen otomatik ve bilgisayar kontrollü sistemlerde el değmeden yapılır. Seçilen sütler önce pastörize edilir. Sütün içindeki suyun büyük kısmı vakumlu evapöratörlerde alınarak süt konsantresi elde edilir. Süt konsantresi kurutma odasında, kuru sıcak hava üzerine atomizerle püskürtülerek kurutulur. Süt Tozları krutulmuş süt zerrecikleri havadan ayrıştırılarak, soğutulur ve özel ambalajlarında paketlenerek depolanır.

Bütün üretim aşamalarında muhtelif noktalardan alınan numunelerle devamlı kalite kontrolü içinde üretilen ürünlerimiz, bütün tetkiklerin tamamlanması ile kalitesi onaylanmış olarak satışa hazır hale getirilmektedir. İçeriği tamamen saf doğal, %100 süt olan  Süt Tozları, yağsız veya tam yağlı olarak üretilirler. Polietilenli kraft torba ambalajlarda 25kg. olarak gıda sanayinin hizmetine sunulmaktadır.Süt tozu Fabrikalarımız., en gelişmiş sistemlerle, tamamı otomatik, bilgisayar kontrollü, modern tesislerini kurarak, bugün Avrupa normlarında üretim yapmaktadır.

Ürün: Tam Yağlı Süt Tozu
Gramaj: 25 kg
Raf Ömrü: 1 Yıl
Saklama Koşulları: Oda Sıcaklığı
Paketleme: 25 kg’lık kraft kağıdı

ÜRÜN-SÜT TOZU
     Tam Yağlı Süt Tozu
ENERJİ-SÜT TOZU 501
PROTEİN-SÜT TOZU 26
YAĞ-SÜT TOZU 27
KARBONHİDRAT-SÜT TOZU 38, 5
KALSİYUM-SÜT TOZU 940
FOSFOR-SÜT TOZU 730
TUZ-SÜT TOZU 4

 

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>